Zemo cenu aviobiļetes Maxima veikalos
Publicēts 1. decembrī, 2010.
No 1.decembra mazumtirdzniecības tīkla Maxima veikalos Baltijā varēs iegādāties kuponus Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic lidojumiem jeb priekšapmaksas aviobiļetes.

No 1.decembra mazumtirdzniecības tīkla Maxima veikalos Baltijā varēs iegādāties kuponus Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic lidojumiem jeb priekšapmaksas aviobiļetes.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Pircēji Maxima veikalos papildus maizei, pienam vai desai varēs iegādāties priekšapmaksas aviobiļetes par izdevīgu cenu. Līdzīgi sadarbības projekti Skandināvijā un Baltijas valstīs ir parādījuši, ka airBaltic zemo cenu aviobiļetes mazumtirdzniecības tīkliem var piesaistīt tūkstošiem jaunu klientu.”

Ivars Andiņš, Maxima preses sekretārs: „Ar šo ērto un izdevīgo piedāvājumu mēs varam palīdzēt Maxima klientiem piepildīt sapni par ceļojumu uz gandrīz 80 airBaltic galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Mēs ticam, ka tā būs ļoti laba dāvana mūsu lojālajiem klientiem – “Paldies” karšu Latvijā, “Ačiū” karšu Lietuvā un “Aitah” karšu Igaunijā īpašniekiem.”

Lidojumu kuponi (e-kuponi) tiks tirgoti ierobežotā periodā - tos varēs iegādāties Maxima veikalos no šī gada 1. līdz 15.decembrim. E-kuponi ir pieejami Maxima lojalitātes programmas dalībniekiem. Lidojumi uz Baltijas valstu un Skandināvijas galamērķiem maksās 25 LVL. Lidojumi uz Rietumeiropas galamērķiem maksās 35 LVL, savukārt ilgāki lidojumi uz Tuvajiem Austrumiem, Krieviju vai NVS valstīm maksās 45 LVL. E-kupons ietver visas biļetes izmaksas, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu, bet nesedz tādu papildpakalpojumu kā apdrošināšanas, reģistrētās bagāžas un viesnīcu izmaksas.

E-kuponus iespējams apmainīt pret biļetēm uz gandrīz visiem tiešajiem airBaltic reisiem no Rīgas, Tallinas vai Viļņas uz Eiropu, Tuvajiem Austrumiem, Krieviju un NVS valstīm. Viens e-kupons atbilst vienvirziena biļetei. Lidojumam turp un atpakaļ nepieciešami divi e-kuponi – viens lidojumam uz izvēlēto galamērķi, bet otrs – atpakaļceļam.
E-kupons nav derīgs ceļojuma dokuments – tas jāapmaina pret biļeti mājas lapā www.airBaltic.com laika posmā no 1. līdz 30.decembrim. E-kuponi ir derīgi lidojumiem laika posmā no 2011.gada 1.februāra līdz 27.novembrim.


Komentāri (1)
Avio: Manuprāt tas jau ir kaut kā traki, nu visiem pirkumiem ir paredzēta vieta , mēs tak neejam desu pirkt Zooveikalā!
25/12/2017 14:37
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: