Trešdaļa aptaujāto Latvijas iedzīvotāju par savu iecienītāko torti atzinuši „Maxima” meistaru gatavoto „Maskarpone”
Publicēts 6. janvārī, 2012.
Balsojumā par savu iecienītāko „Meistara markas” torti trešdaļa aptaujāto Latvijas iedzīvotāju dotu priekšroku tortei „Maskarpone”, liecina veikalu tīkla „Maxima” veiktās aptaujas rezultāti. 16% aptaujāto vislabprātāk izvēlētos biezpiena-šokolādes torti, savukārt 15% par gardāko atzinuši banānu torti.

Tāpat aptaujas dalībnieki atzinīgi novērtējuši arī medus un ogu-šokolādes tortes, kas attiecīgi ar 11% un 10% respondentu atbalstu dala ceturto un piekto vietu.

 „Patīkami, ka iedzīvotāji atzinīgi izsakās un novērtē mūsu gatavotās tortes un kūkas. Aizvien vairāk sastopamies ar apmierinātiem pircējiem, kas, nobaudot mūsu konditoru izstrādājumus, atgriežas veikalā, lai izteiktu pateicību un atzinību. Lai iepriecinātu mūsu pircējus, sortimentu papildinām arī ar dažādiem jaunumiem,” saka „Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš.

Norādot citas iecienītākās tortes, aptaujas dalībnieki priekšroku devuši klasiskajai tortei „Cielaviņa”, kā arī „Tiramisu”.Papildus balsojumam „Maxima” mājas lapā arī „Maxima XXX” veikalu apmeklētājiem īpašās degustācijās bija iespēja novērtēt „Maxima” meistaru gatavotās tortes, un tajās pārliecinoši - ar 36% atbalstu - triumfēja torte „Maskarpone”, aiz sevis atstājot biezpiena-šokolādes un banānu torti.

 Balsojums par iecienītākajām „Maxima” meistaru gatavotajām tortēm notika decembrī, un tajā piedalījās 4023 respondenti.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: