Šīs nedēļas nogalē Rīgā notiks vieni no lielākajiem sporta svētkiem
Publicēts 20. augustā, 2012.
T/c Domina Shopping Sporta dienās – Street Ball turnīrs, aizraujoši sporta paraugdemonstrējumi, bezmaksas aerobikas nodarbības, ārpusskolas pulciņu vēstniecības Lai veicinātu fizisko aktivitāšu popularitāti jauniešu vidū no 24. līdz 26. augustam, tirdzniecības centrā Domina Shopping notiks vieni no grandiozākajiem sporta svētkiem Rīgā. Trīs dienu garumā rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja piedalīties vairāk nekā 10 dažādās sporta disciplīnās, tostarp arī izmēģināt spēkus īpašajā Street Ball turnīrā. Tāpat ikviens varēs vērot aizraujošus sporta paraugdemonstrējumus – ielu vingrotāju, velo triālistu un citu profesionāļu priekšnesumus, kā arī baudīt mūziķu P.E.R. un Liene Candy uzstāšanos un apmeklēt jauniešu interešu izglītības pulciņu vēstniecības.

T/c Domina Shopping Sporta dienas sāksies jau piektdien, 24. augustā, kad no plkst. 9:00 rītā ikvienam būs iespēja bez maksas apmeklēt aerobikas nodarbības jaunatklātajā sporta klubā City Fitness visas dienas garumā. Savukārt no plkst. 16:00 tirdzniecības centrā darbu uzsāks bērnu un jauniešu interešu izglītības pulciņu vēstniecības, kas visas nedēļas nogales garumā aicinās ikvienu uzzināt par to piedāvātajām ārpusskolas aktivitātēm.

 

Sestdien, 25. augustā, visas dienas garumā apmeklētāji varēs piedalīties un sekot līdzi aizraujošām sporta sacensībām, ielu vingrotāju un velo triālistu paraugdemonstrējumiem, piedalīties galda tenisa un galda hokeja turnīros, izmēģināt spēkus riņķa griešanā un augstlēkšanā, kā arī piedalīties Segway stafetē un bez maksas izmēģināt stilīgos braucamrīkus. Jau no plkst. 11:00 tiks dots starts Ghetto Basket rīkotajām ielu basketbola sacensībām, kuras vadīs un komentētāju lomās iejutīsies Renārs Zeltiņš un Ketija Dombrovska. Lai piedalīties Domina Shopping ielu basketbola sacensībās, jāreģistrējas Ghetto Basket mājaslapā.

 

Tāpat Sporta dienu laikā būs iespēja apgūt galda hokeja iemaņas Latvijas galda hokeja federācijas labāko spēlētāju vadībā, kā arī iesaistīties šaha meistardarbnīcās, kurā ar savu pieredzi dalīsies Rīgas šaha skolas pārstāvji. Par lielisku atmosfēru un muzikāliem pārsteigumiem pasākuma laikā rūpēsies grupas P.E.R. puiši, dziedātāja Liene Candy, kā arī DJ Get Dizzy.

 

Svētdien, 26. augustā, tirdzniecības centra Domina Shopping apmeklētājiem teju visas dienas garumā – no plkst. 12:00 līdz 17:00 būs iespēja bez maksas darboties City Fitness sporta zālē, kā arī piedalīties aerobikas nodarbībās profesionālu treneru vadībā. Tāpat visas dienas garumā darbosies ārpusskolas interešu izglītības pulciņi.

 

T/c Domina Shopping Sporta dienas tiek organizētas kampaņas Back2School ietvaros, vienlaikus aicinot jauniešus un viņu vecākus rūpīgi sagatavoties skolai, būt aktīviem un jau laikus noskaidrot arī ārpusskolas aktivitāšu iespējas. Turklāt, kampaņas laikā iepērkoties tirdzniecības centrā un sakrājot pirkumu čekus vismaz Ls 20 vērtībā, ikvienam ir iespēja bez maksas saņemt īpaša dizaina sporta somu, kas lieti noderēs, gatavojoties jaunajam mācību gadam.

 

Informācija par dalību ielu basketbola turnīrā – www.ghettogames.lv

T/c Domina Shopping Sporta dienu programma - http://domina-shopping.lv/b2s/lv/pages/sporta_diena

 

Par tirdzniecības centru „Domina Shopping”

T/c „Domina Shopping” ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, kas saviem apmeklētājiem ne vien sniedz plašas iepirkšanās iespējas, bet arī piedāvā gūt pozitīvas emocijas un jaunas zināšanas un interesanti pavadīt brīvo laiku. Tajā atrodas vairāk nekā 170 veikalu, tostarp visplašākajā izvēlē tieši apavu un bērnu preču tirdzniecības vietas. Tāpat ir pieejams skaistumkopšanas centrs, kafejnīcas un restorāni, kā arī dažādu pakalpojumu sniegšanas vietas – pasts, apdrošināšanas iestādes un banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu šūšanas un labošanas iestāde, apavu ražošanas un labošanas iestāde, kā arī atslēgu serviss. Tirdzniecības centra „Domina Shopping” pārvaldītājs ir SIA „Baltic Red Management”.

 

Papildu informācija:

Eda Magone,

T/c Domina Shopping mārketinga vadītāja

Tel. 67631400; 25446660

E-m: e.magone@balticred.lv

www.draugiem.lv/dominashopping/

www.facebook.com/tcDominaShopping

www.twitter.com/DominaShopping


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: