Rēzeknes iedzīvotāji aicināti ziedot skolas lietas „Paēdušai Latvijai” ģimenēm
Publicēts 25. augustā, 2011.
Tuvojoties septembrim un skolas sākumam, labdarības organizācija „Latvijas Samariešu apvienība” un veikalu tīkls „Maxima” aicina ikvienu Rēzeknes iedzīvotāju ziedot mācībām nepieciešamas lietas, lai tādējādi atbalstītu ekonomiskās krīzes skartās ģimenes, kurās aug skolas vecuma bērni. Skolas lietas labdarības projektam „Paēdušai Latvijai” būs iespējams ziedot piektdien, 26.augustā no pulksten 16:00 līdz 20:00 un sestdien, 27.augustā no pulksten 11:00 līdz 19:00 speciāli izveidotā stendā veikalā „Maxima” Pulkveža Brieža ielā 26.

Uz ziedošanas punktu, kas paredzēts grūtībās nonākušo ģimeņu atbalstam, aicinām nest iepriekšējo gadu mācību grāmatas, vēlams, ne vecākas par pieciem gadiem, dažādas kancelejas preces, piemēram, klades, burtnīcas, rakstāmpiederumus, flomāsterus, krītiņus, akvareļu un guaša krāsas, otiņas un zīmēšanas blokus, aplikāciju papīru, kā arī skolas somas.

 „Tām ģimenēm, kuras pie mums vēršas pēc palīdzības, patlaban klājas ļoti grūti. Tie ir cilvēki brieduma gados, kurus skāris bezdarbs un krīze, bet darbs objektīvu iemeslu dēļ nav atrasts. Viena skolēna sagatavošanai nepieciešami vairāki desmiti latu, bet šīm ģimenēm ienākumi ir tik mazi, ka bērnu sagatavošana mācībām sagādā grūtības un skolas lietu iegādei naudiņa neatliek. Tāpēc aicinām ikvienu, kurš var palīdzēt, ziedot kaut vienu burtnīcu vai zīmuli, tādējādi būtiski atvieglojot rūpes kādai grūtībās nonākušajai ģimenei,” saka biedrības „Latvijas Samariešu apvienība” projektu vadītājs Mārtiņš Etkins.

Projekts "Paēdušai Latvijai" ir labdarības portāla Ziedot.lv un „Latvijas Samariešu apvienības” organizētā pārtikas programma. Palīdzība galvenokārt domāta grūtībās nonākušajām ģimenēm ar bērniem, kā arī ģimenēm, kuras skārušas pēkšņas nelaimes. Tuvojoties skolas sākumam, projekta ietvaros iedzīvotāji tiek aicināti atbalstīt ģimenes, ziedojot mācībām nepieciešamās lietas.

Ziedot.lv aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju zvanīt pa tālruni 90006488, lai ziedotu vienu latu, atbalstīt projektu "Paēdušai Latvijai", izmantojot "Maxima" veikalu tīklā izvietotās ziedojumu kastītes, kā arī ziedot portālā www.paedusailatvijai.lv, kur iespējams atrast plašāku informāciju par projektu. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: