Noslēgušies vieni no lielākajiem sporta svētkiem Rīgā
Publicēts 28. augustā, 2012.
Tirdzniecības centra Domina Shopping Sporta dienās piedalījušies aptuveni 8 000 cilvēku, noskaidrotas labākās ielu basketbola komandas, kā arī ieskandināts pirmskolas laiks ar muzikāliem priekšnesumiem no PER un Liene Candy. Aizvadītajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā Domina Shopping norisinājās Sporta dienas, kuru ietvaros noskaidroti stiprākie un izveicīgākie vairāk nekā 10 dažādu sporta disciplīnās. Tāpat ikviens interesents varēja apmeklēt bezmaksas nodarbības jaunatklātajā sporta klubā CityFitness un izmēģināt visdažādākos aerobikas veidus. Kā arī, apmeklētājiem tika piedāvāta brīvā laika pavadīšanas pulciņu izstāde, atrodot sev un savam bērnam interesantāko un piemērotāko pēc skolas nodarbi.

Lai arī laikapstākļi nebija tie labvēlīgākie, nedz lietus, nedz vējš sportot gribētājus nespēja apturēt t/c Domina Shopping Sporta dienu laikā, kas norisinājās no 24. līdz 26. augustam, triju dienu laikā pulcējot 43 579 lielu apmeklētāju skaitu. Domina Sporta dienās tika noskaidroti galda hokeja, galda tenisa, šaha un citu sporta veidu laureāti, savukārt ielākais dalībnieku skaits un konkurence bija tieši ielu basketbola turnīrā Ghetto basket organizētajā Domina Special Edition 2x2.Tajā kopumā piedalījās 51 komanda, radot sīvu cīņu par galveno balvu - dāvanu karti Ls 150 vērtībā no t/c Domina Shopping.

Domina Special Edition 2x2 ielu turnīrs bija īpašas spēles arī priekš pašiem organizatoriem – pirmo un vienīgo reizi šajā sezonā ielu basketbols notika 2x2 jeb divi pret divi formātā. Par šī unikālā turnīra uzvarētājiem kļuva Iecavas "Black Sports" basketbolisti - Artūrs Ausējs un Ivars Zemītis, kā arī spēlējošais menedžeris Juris Ojārs. Labāko trijniekā iekļuva arī komandas "Kūsiņā iekšā" un "Baltic Casting Agency", saņemot vērtīgas dāvanu kartes.

Par sportisku noskaņu visu trīs Domina Shopping Sporta dienu garumā rūpējās pasākumu vadītājs Oskars Šļakota, pazīstamā TV seja Ketija Šēnberga, kā arī Neloģisko jautājumu sērijas autors un basketbola komentētājs Renārs Zeltiņš. Savukārt Dj Get Dizzy, grupa PER un dziedātāja Liene Candy sniedza lieliskus muzikālos priekšnesumus ikvienam t/c Domina Shopping apmeklētājam.

25. augusta Domina Sporta dienu "Ghetto Basket Domina Special Edition 2x2" laureāti:

Vīriešu grupa

1. "Black Sports" (Artūrs Ausējs, Juris Ojāru, Ivars Zemītis)
2. "Kūsiņā iekšā" (Edgars Bole, Hedijs Šlīters, Renārs Uzraugs)
3. "Baltic Casting Agency" (Nauris Miezis, Mārtiņš Zemturis, Nauris Liepiņš)

U16 grupa

1. "Domino" (Renārs Stacēvičs, Rojs Rogovskis, Maksis Sokolovs)
2. "Ļaunums" (Jānis Saliņš, Oskars Liepiņš)
3. "Simtdesmit" (Elmārs Arcimovičs, Artūrs Runcis)

 

 

Par tirdzniecības centru „Domina Shopping”

T/c „Domina Shopping” ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, kas saviem apmeklētājiem ne vien sniedz plašas iepirkšanās iespējas, bet arī piedāvā gūt pozitīvas emocijas un jaunas zināšanas un interesanti pavadīt brīvo laiku. Tajā atrodas vairāk nekā 170 veikalu, tostarp visplašākajā izvēlē tieši apavu un bērnu preču tirdzniecības vietas, kā arī sporta klubs ar plašu SPA zonu. Tāpat ir pieejams skaistumkopšanas centrs, kafejnīcas un restorāni, kā arī dažādu pakalpojumu sniegšanas vietas – pasts, apdrošināšanas iestādes un banku filiāles, ķīmiskā tīrītava, apģērbu šūšanas un labošanas iestāde, apavu ražošanas un labošanas iestāde, kā arī atslēgu serviss. Tirdzniecības centra „Domina Shopping” pārvaldītājs ir SIA „Baltic Red Management”.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: