Norēķināties par komunālajiem pakalpojumiem tagad var tikpat viegli kā samaksāt par maizi un pienu
Publicēts 26. jūlijā, 2012.
Turpmāk lielveikalu tīkla „Maxima” kasēs visā Latvijā papildus jau esošajiem „Latvenergo”, „Lattelecom”, „LMT”, „Tele2” un „Bite” norēķinu pakalpojumiem pircējiem būs iespējams samaksāt arī par lielākā Rīgas pašvaldības namu apsaimniekotāja „Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) izrakstītajiem komunālo pakalpojumu rēķiniem.

„Sadarbība ar RNP „Maxima” tīklam ir ļoti nozīmīga, jo ļoti daudzi mūsu pircēji Rīgā ir arī RNP klienti,” stāsta Guntis Sils, lielveikalu tīkla „Maxima” Pakalpojumu grupas vadītājs. „Komunālo pakalpojumu nomaksa būs īpaši ērta tiem mūsu pircējiem, kuri rēķinu nomaksai neizmanto internetu, jo vairs nebūs jāstāv namu pārvaldes garajās rindās. Rēķinu var ērti nomaksāt, veicot ikdienas pirkumus – tam ir tāds pats svītru kods kā parastajām precēm, tāpēc rēķina samaksas laiks būs īss, un papildu rindas neveidosies.” 

RNP komunālo pakalpojumu rēķinu nomaksa ir pieejama visās 776 „Maxima” veikalu kasēs Latvijā. Komisijas maksa par šo pakalpojumu tāpat kā par citiem veikalā pieejamajiem rēķinu apmaksas veidiem ir 0,25 Ls. Par katru RNP komunālo pakalpojumu rēķinu apmaksu pircēja „Paldies” kartē tiks ieskaitīti 0,05 Ls, lai tos varētu izmantot nākamo pirkumu veikšanai.

„Mūsu uzdevums ir nodrošināt maksimāli plašu norēķinu tīklu uzņēmuma rēķinu apmaksai, vienlaikus nodrošinot iespējami zemu komisijas maksu. Klientam jābūt iespējai samaksāt rēķinu maksimāli tuvu savai dzīves vietai vai darbam. Tāpēc esam vērsušies pie lielākajiem tirdzniecības tīkliem, lai rēķinus varētu samaksāt arī to kasēs, jo mēs savās norēķinu kasēs nekad nevarēsim nodrošināt tik ilgu darba laiku, kā arī apkalpošanu brīvdienās. Tā kā Rīgā ir ļoti daudz „Maxima” veikalu, cilvēkiem paplašinās iespējas samaksāt rēķinus, nezaudējot laiku, stāvot garā rindā,” stāsta Ervins Straupe, RNP valdes priekšsēdētājs.

Lielveikalu tīklā „Maxima” visā Latvijā darbojas 137 veikali, tostarp 59 veikali Rīgā.

Rīgas pilsētas pašvaldības īpašumā, valdījumā un pārvaldīšanā ir 4193 dzīvojamās mājas ar kopējo apsaimniekojamo platību virs astoņiem miljoniem kvadrātmetru.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: