"Maxima" aicina pieteikt darbus zīmējumu konkursam „Mana sapņu kūka”
Publicēts 8. decembrī, 2011.
Tuvojoties gada gaidītākajiem svētkiem, kad galdā tiek likti visdažādākie gardumi un sevi pelnīti lutinām ar našķiem un saldumiem, veikalu tīkls „Maxima” no 8. līdz 21.decembrim aicina bērnus un jauniešus pieteikt savus darbus zīmējumu konkursam „Mana sapņu kūka”.

 Konkursa ietvaros dalībniekiem jāuzzīmē sava sapņu kūka vai torte, klāt pievienojot arī īsu aprakstu, kur minētas kūkas vai tortes galvenās sastāvdaļas – vai tas būtu biezpiens, šokolāde, jogurts, augļi vai jebkurš cits sirdij un vēderam tīkams produkts. Pēc konkursa noslēguma žūrija izvērtēs iesūtītos darbus, nosakot trīs uzvarētājus, kuri balvā saņems savu sapņu kūku vai torti, ko, vadoties pēc iesūtītā zīmējuma un apraksta, pagatavos „Maxima” meistari.

„Kūkas un tortes ir neatņemama svētku sastāvdaļa, ko noteikti varētu ierindot populārāko ciemakukuļu augšgalā. Katram no mums ir iecienītākā kūka, ko vislabprātāk ceļam galdā dažādos svētkos, un teju katram bērnam ir arī sava sapņu kūka, ko viņš vairāk par visiem gardumiem vēlētos nogaršot, tāpēc šogad, piedaloties zīmējumu konkursā, bērniem ir iespēja savu sapni īstenot,”  saka „Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš. 

Lai piedalītos konkursā, zīmējumi kopā ar īsiem aprakstiem no 8. līdz 21. decembrim (pasta zīmogs) jāsūta uz adresi - Rīgā, Lāčplēša ielā 75 – 16, LV – 1011, norādot konkursa dalībnieka vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju. Pieteikt darbus konkursam iespējams arī elektroniski, tos ieskenējot un kopā ar aprakstu sūtot uz e–pasta adresi sapnu_kuka@prae.lv. Par uzvaru konkursanti tiks informēti personiski. Konkursā aicināti piedalīties bērnu un jaunieši līdz 18 gadu vecumam.

 Trīs labāko darbu autori balvā saņems ne tikai savu sapņu kūku vai torti, bet katrs arī četrus ielūgumus lieliskai atpūtai „Līvu akvaparkā”.

 Tāpat ikvienam mājas lapas www.maxima.lv apmeklētājam no 13. līdz 26.decembrim būs iespēja nobalsot par savu iecienītāko kūku. Savukārt „Maxima XXX” lielveikalu apmeklētājiem visa decembra garumā īpašās degustācijās būs iespēja nogaršot un sniegt vērtējumu par „Meistara markas” kūkām un tortēm, ko ar mīlestību gatavojuši „Maxima” prasmīgie meistari.

Ar preču zīmi „Meistara marka” apzīmētie produkti ir svaigi, „Maxima” meistaru gatavoti augstas kvalitātes kulinārijas, svaigas gaļas, zivs, maizes un konditorejas izstrādājumi, kas pieejami „Maxima” veikalos visā Latvijā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: