Liledienu fotokonkurss!
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Ziema pamazām atkāpjas, un par pavasara klātbūtni liecina ne vien siltākais laiks un cilvēku arvien labākais noskaņojums, bet arī gada saulaināko svētku – Lieldienu atnākšana. Šajos ar tradīcijām bagātajos svētkos viena no spilgtākajām un ģimeniskākajām paražām ir olu krāsošana, tādēļ, lai noskaidrotu, cik dažādi ir olu krāsošanas veidi, veikalu tīkls „Maxima” aicina ikvienu pieredzējušu vai nepieredzējušu olu krāsotāju piedalīties fotokonkursā un iesūtīt jau nokrāsotas olas fotoattēlu, papildinot to ar īsu krāsošanas tehnikas aprakstu.

Fotokonkurss „Krāšņākā Lieldienu ola” mājas lapā norisināsies no 29.marta līdz 6.aprīlim, un iesūtītās fotogrāfijas, kā arī to aprakstus, pēc konkursa noslēguma izvērtēs „Maxima” žūrija, savukārt ikvienam mājas lapas apmeklētājam ir iespēja balsot par viņaprāt labāko darbu. Konkursa noslēgumā „Maxima” dāvanu čekus 15 latu vērtībā saņems tie divi fotogrāfiju un aprakstu autori, kurus par labākajiem atzīs žūrija, kā dalībnieks par kura darbu tiks saņemtas visvairāk mājas lapas apmeklētāju balsis.
Konkursa noteikumi: fotokonkursā var piedalīties ikviens, iesūtot krāsotas olas fotoattēlu un īsu šīs olas krāsošanas metodes aprakstu.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: