Drošas stopēšanas infocentrs darbosies arī Positivus festivāla laikā
Publicēts 9. augustā, 2012.
Rūpējoties par drošību uz ceļa vasaras apmeklētāko festivālu laikā, Zelta Zivtiņa ir aizsākusi drošas stopēšanas kustību. Tās ietvaros populārākajā stopētāju vietā Juglā tiks izvietota informācijas telts un stopētāji nodrošināti ar svarīgāko stopēšanas atribūtiku – atstarotājiem, stopēšanas kultūras rokasgrāmatu un galamērķa norādēm.

ZZ drošas stopēšanas kustības mērķis ir aicināt ievērot satiksmes noteikumus un padarīt ceļu uz festivāliem drošāku gan tiem atpūsties gribētājiem, kuri uz festivālu dodas ar uz ceļa apturētām automašīnām, gan garām braucošo automašīnu vadītājiem, ievērojot visus iespējamos drošības apsvērumus.

 

Populārākajā stopētāju vietā Juglā, pie Berģu pārvada stopētāju informācijas centrs pirmo reizi sāka darboties neilgi pirms mūzikas festivāla Fonofest. Fonofest laikā stopētājiem tika izdalītas vairāk nekā 100 norāžu planšetes un 300 rokas aproces, kas liecina par aktīvu stopētāju kultūru Latvijā un vēlmi pārvietoties droši. Interesanti, ka ZZ stopētāju informācijas centra atribūtus un informāciju salīdzinoši lielāks jauniešu skaits izmantoja tieši atpakaļceļā no festivāla.

 

Stopētāju informācijas centrs darbosies arī festivāla Positivus 2012 laikā – no 20., līdz 22. jūlijam. Turpceļā info centrs darbosies Juglā, savukārt atpakaļceļā ZZ drošas stopēšanas telti festivāla dalībnieki atradīs Salacgrīvas centrā.

 

Stopētāju informācijas centrā tiks dalītas planšetes galamērķa norādīšanai, dažāda veida atstarotāji, ZZ rokasgrāmatu ar lietderīgu informāciju par stopēšanas kultūru, kā arī motivējošas uzlīmes šoferīšiem, kas piekrīt vest stopētājus.

 

Par Zelta Zivtiņu:
Zelta Zivtiņa (ZZ) ir pirmā priekšapmaksas mobilo sakaru karte Latvijā, kas jau 14 gadus klientiem nodrošina plašu augstākās kvalitātes telekomunikāciju pakalpojumu klāstu Tele2 tīklā par izdevīgāko cenu. Zelta Zivtiņa ir stabils līderis mobilo sakaru priekšapmaksas karšu segmentā ar lielāko – aptuveni 700 000 – klientu tīklu. ZZ jau vairākus gadus pēc kārtas ir arī viens no mīlētākajiem telekomunikāciju zīmoliem Latvijā. ZZ vienmēr ir atbalstījusi Latvijas jauniešus un ieguldījusi viņu talantu attīstībā. Nozīmīgākie pēdējo gadu projekti ir vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles ZZ Čempionāts un ZZ Stipendijas jauniešiem. Plašāka informācija par ZZ pakalpojumiem pieejama mājaslapā www.zeltazivtina.lv un Tele2 klientu apkalpošanas centros visā Latvijā.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: